Wednesday, February 11, 2015

KEK RUGGED CHOCOLATE MOIST CHEESE


21 Rabiulawal 1436H.

Assalammualaikum wbt.

Inilah yang membuatkan blog ni sepi seketika. Kegilaan melanda diri aku pada kek ini. Bila rezeki Allah nak beri siapalah aku untuk menolaknya.
























Kepada yang dah terliur tengok tu boleh wasap/sms untuk order ye 0108927929 self pickup. Delivery sekitar Shah Alam sahaja untuk order yang banyak.In sya Allah sedap. 

Pek kecil juga ada.





Tak suka cheese? Yang plain dengan coklat meleleh dan kek yang moist pun ada. Tak yah banyak cite lah ek...order and rasa dulu baru tau.





Tak leh lama2. Order banyak ni.

Bye.

6 comments:

  1. ita yg ada cheese tu yg tgk tak tahan nk ngap tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak tahan tengok cheese dan coklat lagi2 hari2 dok mengadap kek ni. Selalu selet yang belen2 kat mangkuk tu je...jangan sampai menches!

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. assalam..

    cantik sangat kek ni..tambah lagi yang ada cheese..memang feberet..

    saya follow sini..jemput singgah blog saya, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam Bbwana Adiena yang manis.

      Tkasih sudi singgah di sini. Chesee dan coklat satu gandingan yang sangat sedap! Strawberry nampak cantik dan seimbangkan rasa manis kek dgn rasa masam2 strawberry. Presentation nampak mahal tapi harga mampu milik!




      Delete
    2. wasalam Bbwana Adiena yang manis.

      Tkasih sudi singgah di sini. Chesee dan coklat satu gandingan yang sangat sedap! Strawberry nampak cantik dan seimbangkan rasa manis kek dgn rasa masam2 strawberry. Presentation nampak mahal tapi harga mampu milik!




      Delete